Масаж Гілка сакури Львів

Йдеться про техніку масажу, мистецтвом якої в давні часи володіли лише обрані дівчата! Специфікою ж даного виду процедури полягає в тому, що дівчині-масажистки належить доставити чоловікові сексуальне задоволення і довести його до оргазму, не вдаючись до сексуальної близькості (в тому числі і минету).

Ключові особливості масажу «Гілка сакури» у Львові

  1. Швидкість. Якщо обраний темп повільний – чоловік розслабитися, якщо прискорений – збудиться і «заведеться». Важливо по ходу виконання техніки чергувати ритмічність впливу. В такому випадку масаж доставити особливу насолоду.
  2. Фізичний тиск (натиснення на тіло). Чим менше акцентовані стимуляції шкірних тканин, тим ближче до релаксу «пацієнт». Поступове ж нарощування тиску сприяє зняттю втоми в м’язових тканинах і в усьому тілі.
  3. Відсутність перерв. Оголене тіло дівчини масажистки завжди в безпосередньому контакті з Вами! Спочатку голова і шия, потім обличчя, потім спина, ніже..ніже …

Посиленню ефекту від масажу «Гілка сакури» у Львові також сприяє сексуальна музика, аромати в кімнаті і т.д. Гарантувати ж все це можуть часто лише професійні VIP-салони еротичних процедур!

Paradise – найвідоміший і популярний салон еромассажа у Львові, що пропонує широкий масажний каталог для Вашого еротичного дозвілля. «Гілка сакури» – методика релаксу, яка повинна виконуватися тільки кращими дівчатами – Ви заслуговуєте максимального задоволення!

Для консультації з усіх «масажних» питань або з метою записатися на один із сеансів (24/7) Ви можете в телефонній розмові з адміністратором: (063) 019-40-90.

Выбрать массаж Обрати масажистку