Еротичний масаж – прилюдія до сексу

Коли мова йде про еротичні іграх, прелюдійїабо про секс, то тут абсолютно не важливі зовнішні фактори … погода, час доби, соціальне і економічне становище – все це відходить на другий план. Але все ж, етап створення тематичної обстановки для прелюдії і сексу повинен бути присутнім. Прелюдія до сексу – та важлива його складова, від якої багато в чому залежить якість самого процесу, саме тому для досягнення найяскравіших переживань важливо врахувати кілька факторів:

  • Комфорт і романтична обстановка. Свічки, меблі, елементи декору – грамотне оформлення кімнати допоможе розслабитися, не відволікаючись на думки про скрипуче ліжко або відсутність гарячої води в душі.
  • В якості прелюдії до сексу також можна розглянути еротичний масаж. Він допоможе налаштувати партнера і відвернути від непотрібних думок.

Пози камасутри. Еротичний масаж як прелюдія – найкращий інструмент в досягненні задоволення

Коли вище мова велася про комфорт, варто було відзначити, що він потрібен ще й для задоволення всіх своїх фантазій під час сексу. Якщо для еротичного масажу цілком підійде звичайна кушетка або ліжко, то секс – заняття, необхідне ще більшої фантазії. Саме тому можуть знадобитися спеціальні меблі, за якими зовсім не потрібно бігти в магазин. Дуже часто змайструвати потрібне пристосування – не така складна задача, якою здається на перший погляд. Витративши трохи більше часу на приготування потрібної атрибутики або сеанс еротичного масажу в якості прелюдії в салоні, Ви зможете компенсувати це повнотою почуттів, не відомої раніше.

Пози Камасутри, що отримало найбільше поширення:

  • Сільська. Поза підпорядковує лежачу дівчину на спині з розсунутими в сторони стегнами, ноги зігнуті в колінах. Хлопець перебуває зверху, в якості основної опори для рук використовуючи ложе. Його ноги повністю витягнуті або злегка підібгані.
  • Ножиці. Початком служить місіонерська поза. Потім хлопець піднімається, не вивільняючи член, а дівчина схрещує ноги, після чого він повинен обхопити стегна партнерки, а руками притягувати її до себе, взявшись за сідниці. Багато хто вважає дану позу найбільш жорсткою і рекомендують її записати останнім пунктом програми любовної гри.
  • Гра в струмок. Лежачи на спині, панночка згинає ноги в колінах і розсовує стегна. Він бере її за сідниці і притягує до себе, зайнявши місце між ніг.
  • Східний вид. Поза підпорядковує сидячого на сідницях хлопця з підібраними і зігнутими в колінах ногами. Партнерка ж тут влаштовується зручніше зверху обличчям до нього. Вона ступнями обіймає його попу, а руками обхоплює шию. Саме вона є керуючою процесом, в той час як хлопець зайнятий ласками спини, грудей і шиї.
  • Жаба. Тут події розгортаються подібним чином, як і для становища «Східний вид», головною відмінністю є положення панянки … Вона повинна сісти навпочіпки, повернувшись спиною до партнера, спираючись на свої або його коліна.
  • Наїзники. Сьогодні відомо кілька інтерпретацій даної пози:
  1. Партнер лягає на спину, а партнерка сідає зверху обличчям до нього, ступні при цьому щільно притиснуті до сідниць.
  2. Ключовою відмінністю є положення дівчини. Тут вона повернута спиною до молодої людини. В якості опори партнерка використовує зігнуті його коліна. Рухи виконуються вгору-вниз.
  3. Партнерка лягає на живіт, а хлопець займає позицію «зверху». Сидячи навпочіпки в районі її стегон, обхопивши її таз і трохи піднявши, вводить член.

Незабутні відчуття від сексу? Відвідайте сеанс еротичного масажу і спробуйте його в якості прелюдії зі своєю другою половиною. Салон еротичного масажу Парадіз у Львові пропонує Вам в рази посилити відчуття від сексу на сеансі масажу для сімейних пар. Скористайтеся можливістю залишитися зі своєю другою половиною наодинці по завершенні прелюдії в якості еротичного масажу і насолодитеся ефектом від таких прийомів:

  • Піраміда. При цьому панночка стає перед яким-небудь предметом, на який можна спиратися, нагнувшись вперед, не згинаючи ноги. Хлопець при цьому, вводячи член ззаду, лягає зверху, спираючись на той же предмет.
  • Слониха. Дівчина прогинає спинку і піднімає попку, стоячи на ліжку на колінах, спираючись на груди. Хлопець же практично не рухається … увійшовши до неї, бере її за стегна і підтягує до себе, а дівчина самостійно коригує процес.
  • Півняче. Положення партнерки: на животі з розсунутими ніжками, де і займає місце партнер, він, піднявши її, і вводить член, тримаючись за стегна. Рухи виконуються вперед-назад. При цьому дівчина виступає регулювальником глибини та інтенсивності проникнень, спираючись на стегна партнера.
  • Конячки. Вона займає місце перед ліжком на колінах, спершись на витягнутих руках. Партнер розташовується зверху з простягнутими вперед ногами. Дівчина ж виконує фрикції методом розгойдування їх тіл.
  • Лежача чапля. Дівчина лежить на животі, зігнувши одну ногу і притягнувши її до грудей, а друга витягнута. Розсунув сідниці руками, вона допомагає хлопцеві увійти членом.
  • Клубок змій. Положення дівчини таке ж, як і в попередній позі, ноги підтягнуті під себе, а таз піднятий. Партнер, сидячи навпочіпки, вводить член, його стегна щільно стискають партнерку. Він навалюється зверху, обнявши груди.
  • Квітка лотоса. Дівчина лежить на животі. Ноги витягує і розсовує. Вона розводить сідниці руками, в той час як, сидячий над нею хлопець, починає вводити член. Він торкається живота, лобка і клітора. Ноги можна витягнути або навпаки розставити ще більше.
  • Клин. Партнерка приймає позу «на бік» і притискає ноги до грудей. Руки вона просовує між колінами. Партнер однією ногою стає біля сідниць, а другою у зігнутих стегон, присівши навпочіпки. Тут фрикції виконує хлопець, розсунувши руками сідниці.

Еротичний масаж – прелюдія до сексу

Вивчивши докладніше вище наведені техніки і застосовуючи кожну з них на практиці вдома, можна довго перебувати в пошуках потрібних відчуттів. І ось це саме «недоотримав», «недовідчув» часом заважає не тільки отримувати задоволення від сексу, ми перестаємо радіти дрібницям … Еротичний масаж в якості прелюдії – ідеальне рішення питання, адже, говорячи про статевий акт, ми маємо на увазі не просто секс – це мистецтво , насолоджуватися яким теж потрібно вміти. За телефонами ми розповімо Вам докладніше про еротичний масаж як прелюдію і відповімо на інші ваші запитання: 063 1094090 або 098 1185474.

Выбрать массаж Обрати масажистку