Масаж лінгама Львів

Сучасне масажне мистецтво відрізняється все більшим відміною в сторону східного напрямку цієї косметологічної процедури. Масаж Лінгама – одна з найбільш чуттєвих і корисних технік для чоловіків у Львові, яка прийшла до нас від найдавніших навчань Тантри!

Правила техніки масажу Лінгама в професійному виконанні у Львові

Ритуал масажу повинен проводитися в кілька етапів. При цьому дівчині важливо усвідомлювати, що концентрувати 100% своєї уваги на статевому органі чоловіка не слід! Взаємодія має здійснюватися з усіма його ерогенні зони.

Лінгам масаж – основні правила проведення:

  1. Після теплої ванни / душамужчіна укладається на спину, підкладаючи під голову валик. Так Ви зможете отримати не тільки фізичне, а й зорове задоволення!
  2. Розминка плечей і шиї – наступний етап. У цих місцях найбільше накопичується напруга. Тут же дівчині слід вдатися до масажу кистей рук і стоп.
  3. Масаж яєчок чоловіки. Після легких і трепетних дотиків дівчата, акцент зміщується на машонкой, лобок, зону промежини.
  4. До стимуляції статевого члена можна приступати тільки після виконання згаданих маніпуляцій – коли тіло чоловіка розслаблено і підготовлено до еротичного масажу! Долоні майстрині рясно змащуються масажним маслом, щоб процедура була максимально приємною для Вас.

Основні техніки, які використовуються під час масажу Лінгама у Львові з Paradise

  • «Сврель». Стовбур члена обхоплюється долонями дівчини. Далі вона перебирає по ньому кінчиками пальців, імітуючи гру на музичному інструменті.
  • «Нескінченність». Ця техніка передбачає виконання плавних безперервних рухів вгору-вниз від головки до основи статевого органу.
  • «Середина». Однією рукою дівчина продовжує масажувати член, а друга охоплює головку.

Для випробування тонкощів еротичного масажу Лінгама у Львові скористайтеся послугами професійного масажного салону Paradise. Для запису на сеанс або уточнення деталей набирайте: (063) 019-40-90.

Выбрать массаж Обрати масажистку